- Jag vet att de löser sig, jag vet att de kommer bli bra.

Söndagen, blev det stan med Amanda, Filippa och Jens. Kollade runt lite, men var inte så sugen på att shoppa, konstigt nog. Plus att vi åt världens godaste pasta, va ju lätt värt 100kr, eller inte? Träffade även på Max, rolig kille de där. haha Åkte hem och var hemma till 8 och då bestämde jag för att följa med till bowlan,kände att jag behövde byta umgänge, sjukt längesen jag träffade österby folket.

När vi kom var det självklart värstaste kön, fryste sönder fötterna men de va de värt. Träffade på allt och alla som man kände, men jag var fruktansvärt lugn för att vara jag men lika glad var jag för de, om inte gladare :p
Tack för de tjejer! Sjukt bra kväll/natt ;)







Måndagen, var jag sjukt seg hela dagen, Hanna kom hem till oss, käkade och sen gick vi hem till henne och Amanda, bestämde oss för att kolla på Step up 2 men båda slocknade på engång ;) Sen åkte vi och solad, man måste ju få upp brännan innan man åker ! Galet, jag behöver de här, behöver sol, värme, mina två bästaste vänner, komma bort från örbyhus, komma bort från Sverige.. 

Men som Hanna sa,
- Kan du känna ibland att man mår dåligt utan att veta varför? 
- Den frågan har jag ställt mig tusen gång..
Amanda-  Ja men de är de som kallas depression. KUL Hanna.. haha

Ja ibland vill man bara försvinna, blunda och aldrig mer behöva öppna ögonen igen,
Men jag vet att de löser sig, jag vet att de kommer bli bra.


Jag läser dig utantill..



- Your scent is like a drug to me, you're like my own personal brand of heroin

Idag vaknade jag runt 11, hade några sms och missade samtal, men jag satte mobil på ljudlöst. SKÖNT!
Gick över till Amanda och Hanna, tänkte att dom nog var pigga och glada.. Dom berättade om kvällens bravader, kändes ganska skönt att vakna upp nyktert! :)  Efter om och men så har vi bestämt oss att åka till stan, kolla lite kläder och äta mat och mysa :) Så lär skynda mig nu.. Dom väntar..
If this world makes you crazy, and you've taking all you can bear..
You can call me up, because you know I'll be there..
Because I see your true colors shining through...

No more waisting time, you can't wait for life.

Äntligen bär det snart av igen, dock inte lika länge som när jag var i Syd Amerika och inte lika långt bort. Nu ska jag åka ner till mina två bästaste, Michaela och Rebecca , dom flyttade ner till Teneriffa, Playa de las americas i Oktober. Men jag kommer bara stanna 2 månader. Men känns så otroligt skönt att komma bort från allt, ni som känner mig vet ju hur jag är. Allt blir lite enklare så, eller? haha

Men ett stort hål kommer fyllas upp igen, nämligen min käraste Michaela.
Min mikkis, mi corazon. Gud vad jag saknar dig, Har behövt din vid min sida varje dag.
Men snart så är vi tillsammans igen! <3
Idag så är de juldagen, den dagen vi alla flickor brukar åka till möbeln, men idag så avstår jag. Ni får klara er utan mig ;) lika bra så tror jag eller vad säger du Amanda? Eller Hanna? Ha de så sjukt roligt!
Nu måste jag hoppa in i duschen sen äta mer julmat, och bara vara hemma och mysa, spela lite tv-spel? film? De visar sig. De enda jag önskar är att min telefon inte ringer och folk frågar efter skjuts hem inatt, brukar inte kunna säga nej..

Jag, Michaela och Rebecca i Venezuela.. Underbart!

RSS 2.0