- Long time no seen..

Long time no seen. Kan man ju lungt säga. Hänt mycket sen jag kommit hem från Teneriffa. När jag väl tänker på allt så är de bara possetivt. Livet är underbart nu. Underbara vänner, underbara familj, underbara Jens..
Påsken har precis passerat och sista april är på lördag. Men de som jag nog har längtat efter mest är den 29 april. De innebär att Michaela och Rebecca kommer tillbaka till svensk mark igen, efter 8 månader. Michaela min bästaste. Hon är nog den som känner mig bäst. Hon vet alla mina hemligheter och de kommer vara så skönt att ha henne ett stenkast brevid igen..
Sista april då? Blir nog ganska så lugnt. Känner att de inte är min grej att svepa i mig mängder av alkhol kl 8 på morgonen, sitta i slottsparken och svina. Been there, done that.. De för dom yngre generationen stå för.. Inte för att jag har varit i slottsbacken dom senaste åren. Men dom nya "ungdomarna" kommer klara de mer än galant.. Pratade om de där, och vi är ju faktiskt inte 18 längre. Känns som alla andra blir gamla men vi står kvar. Faktum är att vi blir bara äldre och äldre. Det gör mig inget, men svårt att förstå ibland..
Ska försöka uppdatera oftare än såhär. Nu ska jag lägga mig i sofffan och mysa. Jens kom precis hem. Ska försöka övertala honom och äta glass med mig. :)

RSS 2.0