- Hola Tenerife!

Flyget ner gick bra, men det var timmarna innan som var tunga. Hanna och Jens följde med mig till Arlanda. Kändes lite konstigt att säga hej då, förstod inte att jag skulle lämna er, alla.. Sen tog jag bussen till playa de las americas och Mikkis och Rebbe möter upp mig. Åh mina underbara vänner.. Sen har vi bara suttit och pratar skit om allt som hänt i Sverige och här i Teneriffa. Balkonghäng hela dagen, solen stekte! Sen vid 6 Somnade jag och sov till 10. Var helt slut ! Sen kom dom, dom? Mina sambos eller vad blir de? :p Så nu sitter vi på balkongen och dricker cava! Vi ska strax gå ner till Viking, skandinavisk pub. Dom ska visa mig runt lite.
Imorgon har Rebbe sov morgon till 1. Mikkis börjar 8, jobbigt för henne! haha Men Mikkis slutar 1, så dom byter av varandra. Jag hoppas på stranden imorgon, jag vill bli brun! haha
Skriver mer imorgon! Ciao

- Nervös finns!

Ja egentligen har jag inte så mycket att skriva, men känns bättre att fördriva tiden med nått.. Ska gå ner till Gullans om ett tag tänkte jag, alla hänger där.. Men vill bara krypa ner i sängen och mysa.. Sen från klockan 1-3 vad ska vi göra då? Hanna och Jens kommer ju antingen vara speedade som kaniner eller försöka hålla ögonen öppna med hjälp av tandpetare. :p Vara vaken är ju ett måste, kommer ju aldrig lägga mig och sova vid 1 då kommer man ju aldrig upp.. :p

Jaha, vad ska man göra sen då? När jag väl har gått in till gaten. Kommer säkert sitta vid baren och lyssna på "all by myself" och gråta? haha Nej men jag vet inte ens om någonting är öppet den tiden..


Jag smeker lätt min hand över ditt ansikte.
Jag behöver inte säga någonting mer..

- Jag älskar att säga det, HEJDÅ SVERIGE!

Nu vill jag bara skrika rakt ut och säga precis allt vad jag känner, GAAAHHH ! Och NU är de bara LYCKA..
Ska packa i det absolut sista och sen fixa mig. Senare ska vi äta pizza med gäng hänget på gullans. Men Hanna vill att vi ska vara kvar och kolla på trubaduren, men jag känner mest för att krypa ner i soffan och bara hålla om dig, blunda och drömma mig bort ett tag!
Min Michaela och min Rebecca imorgon vid den här tiden sitter jag med er. Åhh gud, underbart!
På Arlanda då? Kommer jag känna lycka? Då kommer jag känna den här klumpen, jag kommer inte vilja släppa.. Shit, 2 månader.. Jag vet att de inte är länge, men de är länge att inte få träffa dig.. Så fort jag lämnar dom på Arlanda och går in till gaten.. Då kommer de inte bara rinna en tår, då kommer jag gråta..

My gift is my song,
And this one's for you.

And you can tell everybody 
That this is your song.
It may be quite simple but
Now that it's done.

Hope you don't mind,I hope you don't mind
That I put down in words
How wonderful life is now you're in the world..

- ..

Even though I know they're no good for me
It's the risk I take for the chemistry.
I know Im playing with fire
But I dont know why.

- Resfeber.?

Visade sig vara en spricka i korsbandet iaf. Men behövde inte tömma knät på vätska, tur de, de låter ju lite äckligt :p Sen tog jag tåget 12.15 så hämtade Kajsa upp mig och åkte till grändby. Köpt de sista nu. Så håller på att dubbel checkar allt, och grejen den är att jag är as nojig över att de ska väga för mycket. Med Norweigen är dom sten hårda, men har ett bagage på 20kg sen handbagage på 10. de måste ju funka.. Eller? haha
Sista natten i Sverige på ett tag nu då, för nästa natt lär vi inte sova, kommer ju aldrig palla gå upp.. Vi ska åka runt 3, planet lyfter 6.00. SKÖNT!!

Vi får se vad kvällen har att erbjuda, men jag känner bara för att vara med dom bästa och mysa.


Aa, tror jag fått med mig allt iaf, datorn som saknas dock :p haha



- Whaddaya want?

The notebook. Grymt bra film, en av mina bästa..



Noah:
So it's not gonna be easy. It's gonna be really hard. We're gonna have to work at this every day, but I want to do that because I want you. I want all of you, for ever, you and me, every day. Will you do something for me, please? Just picture your life for me? 30 years from now, 40 years from now? What's it look like? If it's with him, go. Go! I lost you once, I think I can do it again. If I thought that's what you really wanted. But don't you take the easy way out.

Allie: What easy way? There is no easy way, no matter what I do, somebody gets hurt.

Noah:
Would you stop thinking about what everyone wants? Stop thinking about what I want, what he wants, what your parents want. What do YOU want? What do you WANT?

Allie:
It's not that simple.

Noah:
What... do... you... want? Whaddaya want?

Allie:
I have to go..

- Nobdy said it was gonna be easy

Självklart blir man väckt mitt inatten. Frågan jag får är - Är du sugen på max? haha Ja du min lilla vän. Vilket fall så kom Filippa in vid 8 och väcker mig, hon vill låna min mobil. Sen ringer de och de är Amanda, inte bara en gång utan tre gånger och jag lover att jag skriver- HALLÅ, men helt dött i telefonen. Bra start på dagen! Sen var de bara att göra sig i ordning och följa med Hanna och Amanda till tierp. Var överallt och ingenstans. Lidl, Hemköp, Ica, bolaget och apoteket.. Köpte iaf lösviktsgodis, 3 marabou choklad kakor och fiskbullar i dillsås till mina chicas, VSG! :) Träffade även Julian en sväng och tog en cigg och snackade skit.

När vi kom hem till Örbyhus, solade jag. Packade ner lite mer saker och fixar de sista! Sen skjusade Hanna mig till Jens och vi åt god mat, sjukt hungrig. Enda jag ätit på hela dagen 2 nutrilett. haha Sen kollade jag, Hanna och Amanda på film, jag ville verkligen se den, men slocknade efter 10 min, som vanligt. Är så sjukt trött hela tiden. Min energi försvinner tok för fort..

Imorgon ska jag till Sjukhuset och kolla om dom ska tömma knät på vätska. Sen blir de grändby en snabbis för att handla sista sakerna, sen mina vänner är de bara fredagen och lördagen kvar..



Nobody said it was gonna be easy.
It's only as hard as it seems.
But lately it's harder than usual.
Am I dreaming impossible dreams?




- Allting börjar om..

Åkte in till salongen med tio tåget. Sen färgade jossan min utväxt och jag plockade ihop alla produkter och färg som jag måste ha med mig. Sen tog jag tåget hem vid 4 och snälla mamma kom och hämtade mig på stationen :)

Många tankar snurrar nu. Vill jag? Vill jag inte? Kan jag? Kan jag inte? Vågar jag? Vågar jag inte? Blir galen av alla frågor. Alla om och alla men. Hur som helst, på söndag åker jag! Jag vet att de kommer bli underbart, får bara en massa flash backs från Syd Amerika. Minnen, ja herregud minnen, de enda som finns kvar. Känslan när jag kommer fram till Teneriffa, känslan att få se Michaela och Rebecca, åh gud jag kommer definitivt fälla en tår. Men tårar av lycka. Dom är dom bästa, man förstår inte vad man har förens man förlorar de. Jag Michaela och Rebecca, ni hör ju hur bra de låter, kan inte bli mer dunder.

När jag åkte till Syd Amerika förra året i 5 månader och visste att jag skulle lämna alla här hemma, min familj, mina vänner, mitt jobb. Självklart var det tungt, men de har kommer vara tyngre. Jag hade allt jag någonsin jag önskat när jag åkte, mina bästa vänner. Jag hade ingenting att förlora. Men idag är de annorlunda. Idag finns det någonting som säger att jag ska stanna kvar. Men om allt de här vi har, skulle rinna ut i sanden eller totalt bli misslyckat. Då var det inte meningen. Kanske kallt, men sant! Jag har gjort samma misstag tusen gånger, och nu, idag kommer ingen eller någonting få ta min dyrbara tid. Lite som min tatuering: No more wasting time, you can´t wait for life.


Jag kan börja om. Du behöver hela dig, så du kan ge mig hela dig. När allting börjar om.






Jag tvekar inte en sekund på att komma till er. Flera minnen blir de! <3



Åkte in till salongen med tio tåget. Sen färgade Jossan min utväxt och jag plockade ihop alla prudukter och färg som jag måste ha med mig. Sen tog jag tåget vid 4 hem och snälla mamma hämtade mig på station. :)
Många tankar som snurrar nu. Vill jag? Vill jag inte? Kan jag? Kan jag inte? Vågar jag? Vågar jag inte? Blir galen av alla frågor. Alla om och alla men. Hur som helst, på söndag åker jag! Jag vet att de kommer bli underbart, får bara en massa flash backs sen sydamerika. Minnen, ja herregud minnen, de ända som finns kvar. Känslan när jag kommer fram till Teneriffa, känslan att se Michaela och Rebecca, åh gud jag kommer definitivt fälla en tår. Men tårar av glädje. Dom är dom bästa, man förstår inte vad man har förens man förlorar det. Jag, Michalea och Rebecca, ni hör ju hur bra de låter, kan inte bli mer dunder.
När jag åkte till Syd Amerika förra året i 5 månader och visste att jag skulle lämna alla här hemma, familj, vänner, jobbet. Självklart var de tungt, men de här kommer vara tyngre. Jag hade allt jag någonsin jag önskat när jag åkte. Mina bästa vänner. Jag hade ingenting att förlora. Men idag är de annorlunda. Idag finns det någonting som håller mig kvar. Men om allt de här, som vi har skulle rinna ut i sanden, eller totalt skita sig. Då var de inte menat. Kanske kallt, men sant. Jag har gjort samma misstag tusen gånger, och nu, idag kommer ingen få ta min dyrbara tid. Lite som min tatuering säger : No more wasting time, you can´t wait for life. Nu menar jag inte att de kommer bli så, självklart inte. Jag kommer ge dig hela mig. Man går in för att vinna, inte för att förlora!

- Everybody hurts..

Mycket händer och sker just nu. Fullt upp framöver känns de som. Men tror jag kommer åka på söndag, om jag inte flyttar fram biljetten nån dag. Eftersom jag är sjukskriven 4 veckor, och man kan inte bara åka utomlands, eller jo de klart man  kan, men man får inget betalt för de. Så måste ringa massa samtal idag och dona. Fick "The List" av Rebbe igår, så den måste fixas. Imorgon åker jag till Salongen och färgar håret och måste köpa med mig färg och produkter så de är klart. TACK för de KAJSA :) Nu måste jag snabba mig på, Amanda och jag ska ta en fika och jag ska sola. Hoppas vi får tag i Emma och Alicia så dom kan följa med! :)

Resfeber finns! 

Jag kan inte längre förneka att jag är så kär i dig, att jag är helt såld, att du är allt. Att lämna dig här hemma är inte de lättaste. När de enda jag vill är att ha dig nära. Men tror de kommer bli bra de här, för mig, för dig, för oss..


Sometimes you have to be apart from people you love. But that doesn't mean you love them any less. Sometimes it even makes you love them more...

- Du, du, du :)

Igår gjorde jag verkligen inte ett skit, har nog aldrig haft så tråkigt.. När mamma och Filippa kom hem vart jag överlycklig, äntligen någon jag kunde prata med.. haha Vid 7 tiden hoppade jag över till Amanda och Hanna. Satt och snackade skit om allt.. När jag skulle hem, gick Jens och mötte upp mig, så skulle jag hoppa hem till han. Visst de är inte långt, men de tar tid med kryckor kan jag lova. Plus att man får hur ont i händerna som helst. :p Sen kollade vi på dom första avsnitten av solsidan, haha hur bra som helst!
Blev väckt runt halv 10, du är för underbar! Kaffe på sängen plus att han åkte och köpte frukost! Nutte :)
Nu ska jag klä på mig och dona, sen kommer Carro och hämtar upp mig så åker vi och fikar! Sen slutar Emelie skolan runt 12, så hämtar hon upp mig och vi åker hem till österby och myser! Underbara vänner som alltid ställer upp <3
Ciao!

- Tisdag

Igår så åkte jag och Hanna till sjukhuset, glas halt ute, kan man säga. Men väl när vi va där så gick allting ganska fort, som tur var.. Men dom såg inget ben brutet eller så, men läkaren sa att knät är för svullet och för mycket vätska för att kunna se vad som är problemet, så fick en ny tid om 2 veckor.. Men 4 veckor sjukskriven, just nu känns allt jätte bra, eller??
Så resten av förmiddagen fick jag sitta i telefon kön till försäkringsbolaget. Att de alltid ska ta sån lång tid.. Resten av dagen var ganska lugn, åkte ner till träningen en sväng och sa hej och berättade om läget.. Köpte chips och natur godis och så slog vi på en film och myste :)
Idag vaknade jag 9.00 av mitt alarm, skämta inte om jag hatar de. Låter som ett brand alarm. haha Men somnade om till kl 10.00 har ätit frukost och legat i sängen.. Har sjukt tråkigt och är rastlös.. Vad ska man hitta på idag då?
Ibland så undrar man hur folk tänker..
<3

- Ooooh Fuck..

Lördagen började bra, Men sen gick allt ner för :p tok stressad hem, plockade upp Jens innan. Matchen var inte så bra, vi förlorade med 7-4, Filippas näsa sprutade blod och 4min innan matchens slut, slår jag ihop med en annan tjej och vrider till mitt knä, smärta säger jag ju bara, Gjorde så fruktansvärt ont. Kunde inte ens gå. Så hoppar på kryckor nu :/ Åt pizza med dom bästa och samlade styrka till kvällen, lindade in och hade knä skydd. Trodde de skulle rädda kvällen. Men icke, klarade inte av att dansa, knappt gå. Så mamma stannade kvar så vi åkte hem tidigare.. Surt men de va nog de bästa för mitt knä. Hämtade upp hjärtat och åt korvstroganoff mitt i natten. Tvärr slocknade så fort jag la huvudet på kudden. Ja så de var min lördag.
Känns sjukt tungt.
Plus att chefen är i Egypten, Cillan ledig den här veckan så de är bara jag och Linda som jobbar heltid, och nu kan inte jag jobba. Kommer vara sjukskriven minst en vecka. Så Linda kommer få jobba skiten ur sig, förlåt gumman :( Ibland blir de inte riktigt som man tänkt sig.. Men hoppas Mia kan jobba lite mer den här veckan! Och jag åker om 2 veckor, kunde de bli bättre? Fan..
Idag så låg vi kvar i sängen tills vi begav oss till akuten i Tierp. Fick vänta och vänta.. Men ska tillbaka imorgon kl 8.00 och röntga. Förmodligen är de minisken eller ledbandet. Hoppas verkligen bara att de är nått annat :( Känner mig som ett ree, kan knappt böja benet. Vart färdiga vid halv 5, så då åkte vi förbi, Jens mamma, Catri och hälsa på :)
Imorgon på schemat, akuten igen kl 8.00, Hanna min ängel kör mig! Sen lär jag åka in till jobbet iaf en snabbis och ringa alla mina kunder. Får ont i magen av de här.. Jag har ju inga tider kvar, jag åker ju.. Ooooh Fuck..
Jag minns det som igår, första gången när du log,
Snubblade pladask på marken och bara dog.

- Hubba, bubba :)

Fredags MYS, ligger i sängen redan sen 9, hur skönt som helst. Jobbat 9-17, full rulle och dagen flöt på som de brukar. Jens och grabbarna kom och hämtade mig på salongen, så bar de av mot missionet ;) BUBBA! Världens sötaste valp! Jens blev kär på engång, nu är de bara vänta.. Hoppas för din skull hjärtat, de är du värd! Stressade som vanligt till tåget, hem fort bytte kläder och drog ner till sporthallen, herrarna hade match så jag skulle stå i kiosken, men min snälla mamma gjorde de åt mig så jag kunde titta på matchen. :) Nu har jag plockat och fixat klart allt imorgon, allt in för jobbet imorgon, check! Packat ner kläder till matchen, check! Fixat outfiten till knut, check! Hur bra som helst :) Imorgon då kör vi, all in! Ding, Ding, Ding! Nu snacka lite skit med syster yster som precis kom förbi! CIAO!

Bubba :)



You are always on my mind..

- Kompis de går bra nu!

Dagarna går sjukt fort nu.. Tisdagen kom Jens till mig på jobbet efter jag hade slutat, åt sushi! Mmmm mi gusta :)
Igår jobbade vi till 5 ist för 6, vi åkte in till Sthlm för att kolla på musikalen leva livet på china teatern med salongen! Så sjukt roligt, man skrattar alltid när man är med er tjejer! Ni kan bara tänka er i bilen på väg in, 5 frisörer, stressade, som alltid, och tidsoptimisterna själva. Kajsa våran 2-års elev följde också med :) Lätt, lätt att jag skulle kolla på musikaler, stand up ist för bio.. Ler fortfarande, hur bra som helst! Sov hos min älskade Linda, dock tvärr slocknade vi båda direkt när vi kom hem. haha

Idag jobb 9-18 som alla andra dagar, kollat upp lite saker och så idag, hoppas på de här för din skull! Så imorgon får vi se ;) världens sötaste !

Fredag då? Jobb 9-17, sen de där missionet, hem och dö? ska nämligen jobba lördag också självklart ställer man upp för laget så jag börja kl 8 på lördag morgon så jag hinner hem till matchen som börjar kl 2 i örbyhus, sjukt taggad! Sen är de KNUT :) åhh roligt, förra året var jag inte med, åkte ju till syd amerika. Har varit med ett par gånger, mer seriöst men nu blir de bara latch.. Men tror de kommer bli bra endå, vi är ett gäng :) Söndagen blir de nog dax att börja packa lite och leta fram alla sommar kläder som jag kommer spendera i i 2 månader medans ni här hemma har de kallt och jävligt ;) Res feber finns.. Har lite smått panik, ska jag verkligen? SJÄLVKLART att jag ska. Saknar och längtar efter er chicas! De kommer bli dunder. Speciellt om du kommer och hälsar på! :)


Minnen, absolut de bästa som finns.






I dont care what they say,
I`m in love with you..















- Du har fått ett liv, så lev de!

Man lever bara en gång, och den gången är nu. Livet är för kort att kasta bort det på saker som inte är värt de. Jag har varit på botten, du har varit på botten, alla vi har varit där. Men de är ju de som allt handlar om, att kämpa sig upp mot toppen. Att lära sig av sina misstag, att kunna känna känslan, jag klarar de. Att vara oberoende av någon eller något, att klara att stå på sina egna ben, en av stickare här och där är ju vad livet handlar om. Jag kan inte säga att jag har ångrat nått i mitt förflutna, för om så skulle jag aldrig varit den människan jag är idag. Men, alltid de där men, det är tungt när man väl är där, men allt blir bara bättre.. Tiden läker sår. Du har fått ett liv, så lev de!
Jag ler, jag känner att jag vill bara ha mer, jag vill, jag hoppas. :)

Jag skulle ge dig, allting du pekade på,
men bara när du inte hör, vågar jag säga så..

- I`ts all up 2 you.

Igår var jag fyllechaffis åt min älskade mamma :) Blev dock inte så sent, hämtade henne runt 12, men somnade vi 2 kanske. Igår var en bättre kväll än dom andra..

Kl 7.30 ringde alarmet, sjukt seg men både jag och Filippa var sjukt taggade, satt och poppade musik på vägen in mot stan. Och vet ni vad? Vi VANN! obesegrade serie ledarna, sjukt bra gjort av oss! Helt slut nu, ska slå på One Tree Hill. Helt besatt, haha.
I will give to you the love you seek come on,
So what are you wating for, I will give to you
the love you seek and more..

- Jag har gått för långt, kan inte sluta gå. Hjärtat sitter utan på, slår inte som det brukar slå..

Sover sjukt mycket just nu. Sover och vill aldrig kliva ur sängen.. Men har fått lite gjort iaf. Kollat på One Tree Hill boxen, är på första fortfarande, grymt bra serie! Man glömmer lätt bort dom bästa avsnitten som oftast är i början tills det spårar ur ordentligt. Tog en powerwalk /springtur med Amanda tidigare idag. Imorgon har vi match mot fyrislund, serieledarna, KUL! Plus att vi har samling 8.30. Men man kommer upp i tid iaf, klev ur sängen idag kl 2, när hände de sist? Skönt att vara ledig, planerar allt till resan och bockar av allt. Inatt kl 06.00 är de bara 3 veckor kvar. Wiiiee :)
Satte i löshår på Amanda igår, så hon har längtat! :)
Innan                                        Fått i alla slingor



Ihop klippt och klart!

The greatest thing you`ll ever learn
is just to love and be loved in return..

- Du ljuger mest när du ljuger för dig själv.

I count the days, that's all that matters right now..




I see your true colors shining through..

Ja då är man ledig då :) Hur skönt som helst! Har bokat biljetten till Teneriffa nu, 30/1 kl 06.00, måste bara ha någon som kör mig, förmodligen får de bli Hanna :) Mycket tankar och fundering över allt, men jag vet att de kommer bli bra! Kommer sakna dig så otroligt mycket. Men jag vet att du och några till ska komma ner till mig och bara mysa. Det kommer bli underbart!
Nu ska jag snart gå upp i sängen en gång till för idag, skjusade ner Jens till stationen kl 9.00, på min lediga dag ;) Hur snäll är inte jag? haha Men jag ska snart till min Emelie, ska mysa, äta lunch och klippa en hög i Österbybruk.
Känslan kärlek, är absolut det bästa som finns, nykär, pirr i magen, kommer på sig själv att man går och små ler konstant, you name it. MEN det är absolut den värsta känslan också. Men man kan inte gå in för att förlora, eller hur var det Cribba? Allt eller inget! Men från mina egna erfarenheter så har alla början sitt slut, sorligt men jag vet inge bättre..

Truth is, everybody is going to hurt you,
you just gotta find the ones worth suffering for.
Snart, snart.. <3

Boy you got it bad, but i got something good..

Dom här dagarna har gått sjukt fort, jobbat, sovit och Jossan och fixat mina naglar. Sen vare dax, Nyår liksom.. Vad hände där.. Tiden bara rusar förbi.
Men jag tog de lite som de kom, dagen innan hade vi ingen aning om hur nyår skulle sluta. Men lika bra så, för höga förväntingar slutar aldrig bra. Så tillslut hamnade vi hos Fille ute i Upplanda. Men de vart en sjukt lyckad kväll, de dracks, spelade spel, skrattades och mycket mer.. Slutade med att vi åkte hem vid 5 kanske, och då var de hur mycket folk kvar som helst.. Helt galet..
Självklart vaknar jag alltid tidigt när jag är bakfull, kunde verkligen inte sova, hur varmt som helst. Sen kom Hanna, Fille, Leo och hämtade oss, åkte ner till Gullans och käkade, skooja inte om de va mycket folk, alla va där.. Sen hjälpte vi Fille och städade, eller jag, Amanda , Hanna och Fille städade, grabbarna satte sig framför tv:n..  Sen åkte vi hem och myste framför tv:n, slockande direkt.. Vaknade väl vid 9, båda lika hungriga.
-Vi kan väl inte äta pizza igen?
-Eller?
De slutade att Hanna, jag, Jens, Leo, Fille satt på gullans till halv 12.. Bra jobbat!
Så försov jag mig i morse, men hann endå, tränings tid 10-14 i sporthallen.. Bra skönt att springa av sig allt äckligt man stoppat i sig. :s Imorgon är de jobba som gäller, även tisdag.. Men sen är jag ledig, Ons-Tis.. TACK FÖR DE!
Men inte långt kvar nu, börjar pirra lite, ligger och tänker på allt jag ska ta med mig.. Jag ska ju faktiskt bo på ett och samma ställe i 2månader, de va ju inte som i Sydamerika när man hade en ryggsäck där allt skulle få plats i 5 månaderstid :p.. Så jag tar med mig rubbet typ :)

RSS 2.0